Elektrotrekkers voor rolcontainers

Elektrotrekkers voor het transport van rolcontainers, afvalcontainers of tansportwagens. Wij hebben in de afgelopen jaren veel trajecten doorgelopen waarbij we aandacht hebben gehad voor veiligheid, ergonomie en efficiëntie. Door gebruik te maken van elektrotrekkers ontzorgt u uw personeel. Geeft het mogelijkheden om rolcontainers op een langere afstand gemakkelijk te transporteren. Zodat dit niet uw personeel belast maar juist ontlast. Afhankelijk van de situatie adviseren we één van onze modellen. Of het nu een elektrotrekker mag zijn waarbij u staat, zit of meeloopt wij hebben de oplossing voor u in huis. Vraag vrijblijvend advies of bel ons gerust op 0547 389 679.

  • Elektrotrekkers voor dagelijks gebruik
  • Veilig en ergonomisch in gebruik
  • 20 jaar praktijk ervaring
  • Duurzaam in gebruik

Rolcontainer trekker

rolcontainer trekker

Rolcontainer trekker Easymove model. Dit is het meeloop model en kan tot drie rolcontainers trekken. Wendbaar in gebruik en snel koppelbaar.

Elektrotrekker Staand

Elektrotrekker Staand model voor rolcontainer en afval transport. Wij adviseren een staand model wanneer u wat grotere afstanden wil afleggen.

Elektrotrekker zittrekker

Elektrotrekker zittrekker

Elektrotrekker zitmodel voor afval en rolcontainer transport. Bij het zittende model stap je gemakkelijk op en af. Voor veilig, efficient en snel transport.

Waarom elektrotrekkers gebruiken?

Elektrotrekkers zijn gemaakt om duurzaam, veilig en ergonomisch transport mogelijk te maken. Met Elektrotrekkers kan je meerdere rolcontainers op een veilige snelheid verplaatsen zonder dat je medewerkers moet belasten met het zware transport. Afhankelijk van het type transport kan je kiezen voor één van de modellen die wij faciliteren in de Zorg, Ziekenhuizen of Verpleeghuizen.

Neem makkelijk en vrijblijvend contact met ons op.
Stel hier uw vraag!