Veerbodemwagens

Veerbodemwagens om schoon en vuil linnengoed te sorteren. Van aluminium gemaakt zodat de wagen handzaam, licht en ergonomisch is in gebruik.

De veerbodemwagens zijn leverbaar met diverse opties. Denk aan opties zoals een duwbeugel of stoot profielen. Veerbodemwagens zijn leverbaar met kleur markeringen. Zodat u de schone als vuile was stromen kan blijven scheiden.

  • Ergonomisch d.m.v. pantograafsysteem
  • Positie wielen in ruit of carré uitvoering
  • Optioneel duwbeugel

Of bel: 0547 389 679

De wagens zijn goed voor 15 tot 95 kilo aan wasgoed per wagen. De veerbodemwagens zijn ergonomisch ontworpen zodat je rug ontzien wordt. De wagens kunnen met 4 zwenkwielen of deels zwenkwielen in combinatie met bokwielen worden uitgevoerd. Onze wagens worden gebruikt in wasserijen, stomerijen, en verpleeghuizen/verzorgingshuizen. De wagens zijn van aluminium en zijn daardoor van zichzelf erg ligt en gemakkelijk te verplaatsen. Het frame van de wagens zijn van geëpoxeerd metaal zodat de bodem extra stevig is om de zware last van de schone of vuile was te kunnen dragen. Daarnaast zijn de wagens optioneel uit te voeren met een ergonomische duwbeugel. Deze veerbodemwagens zijn ook zeer geschikt voor orderpickwagens in distributiecentra.

Veerbodemwagens zijn goed voor 15 tot 95 kilo aan wasgoed per wagen. Door gebruik te maken van een pantograafsysteem kunt u goed ergonomisch werken. Daarnaast kunnen de wagens met vier zwenkwielen of in combinatie met twee bokwielen worden uitgevoerd. Deze veerbodemwagens worden gebruikt in wasserijen, stomerijen en zorgcentra. Omdat het frame van de wagen van geëpoxeerd metaal is gemaakt zorgt dit ervoor dat de bodem extra stevig is. Zodat de zware last van het schone of vuile wasgoed gedragen kan worden. Wij leveren diverse modellen waarbij de meest gangbare modellen het standaard uitvoering en de grote uitvoering.

HOGE KWALITEIT

30 Jaar praktijk ervaring

DUURZAAM IN GEBRUIK

Heb je een vraag over veerbodemwagens waskarren?
Stel hier uw vraag!