RVS Transportwagens op maat

RVS Transportwagens op maat gemaakt voor uw situatie? Dan bent u bij ons op de juiste plek. In de afgelopen 20 jaar hebben wij praktijk ervaring ingezet om pragmatische oplossingen te bedenken. Daarnaast hebben we onze eigen productlijn zoals de ISO NORMA lijn ontwikkeld. Letterlijk blinken wij uit in het maken van rvs transportwagens op maat. In het bijzonder het maken van RVS specials en daarmee mooie maatwerk oplossingen. We helpen u graag!

  • RVS Transportwagens op maat gemaakt
  • Robuust en goed ontwerp
  • 20 jaar praktijk ervaring aan ontwerp
  • Kwaliteit en geproduceerd in Nederland

Uitgelicht: ISO NORMA lijn

In de afgelopen jaren hebben we meerdere RVS transportwagens op maat gemaakt voor onze klanten. Dit heeft geleid tot onze ISO NORMA productlijn. Er zijn meerdere uitvoeringen van deze productlijn in Gesloten, half open en open versies te verkrijgen. De wagens zijn op maat gemaakt voor onze klant en zijn tevens door middel van elektrotractie te verrijden. Bijzonder aan deze RVS Transportwagen is dat het naadloos samenwerkt met ISO Norma bakken wat veel gebruikt wordt binnen de zorginstellingen.

Op maat inmeten en het overleg kan bij u op locatie

Geheel vrijblijvend komen we bij u op locatie langs om samen met u de ruimte, omgeving en het gewenste resultaat te bespreken. Wij herkennen situaties en denken pragmatisch mee en passen onze ervaring toe als het nodig is. Doordat we al een aantal jaren meelopen en meerdere oplossingen kennen, beschikken we over oplossend vermogen. De oplossing is vaak dichterbij dan je denkt! Dat is waar we ook trots op zijn, onze klanten zijn daar altijd erg tevreden over en bevelen ons ook graag aan. Vooral doorvragen en luisteren naar elkaar en de ruimte nemen om het probleem goed op te nemen om vervolgens met een oplossing te komen, dat vinden we gaaf om te doen! Naast Transportwagens maken wij ook verrijdbare RVS Hoog laag tafels op maat.

Neem makkelijk en vrijblijvend contact met ons op.
Stel hier uw vraag!