RVS Transportwagens op maat

RVS Transportwagens op maat gemaakt voor uw situatie? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben in de afgelopen 20 jaar praktijk ervaring omgezet in pragmatische oplossingen en eigen productlijnen zoals de ISO NORMA lijn. Wij blinken uit in het maken van rvs transportwagens en in het bijzonder de specials. Wij maken graag gebruik van RVS omdat dit voordelen geeft welke niet alle materialen heeft. Het is namelijk robuust, goed schoon te maken en de wagens gaan jaren mee waardoor ze duurzaam zijn in gebruik.

  • RVS Transportwagens op maat gemaakt
  • Robuust en goed ontwerp
  • 20 jaar praktijk ervaring aan ontwerp
  • Kwaliteit en geproduceerd in Nederland

Uitgelicht: ISO NORMA lijn

In de afgelopen jaren hebben we meerdere RVS transportwagens op maat gemaakt voor onze klanten. Dit heeft geleid tot onze ISO NORMA productlijn. Er zijn meerdere uitvoeringen van deze productlijn in Gesloten, half open en open versies te verkrijgen. De wagens zijn op maat gemaakt voor onze klant en zijn tevens door middel van elektrotractie te verrijden. Bijzonder aan deze RVS Transportwagen is dat het naadloos samenwerkt met ISO Norma bakken wat veel gebruikt wordt binnen de zorginstellingen.

Op maat inmeten en het overleg kan bij u op locatie

Geheel vrijblijvend komen we bij u op locatie langs om samen met u de ruimte, omgeving en het gewenste resultaat te bespreken. Wij herkennen situaties en denken pragmatisch mee en passen onze ervaring toe als het nodig is. Doordat we al een aantal jaren meelopen en meerdere oplossingen kennen, beschikken we over oplossend vermogen. De oplossing is vaak dichterbij dan je denkt! Dat is waar we ook trots op zijn, onze klanten zijn daar altijd erg tevreden over en bevelen ons ook graag aan. Vooral doorvragen en luisteren naar elkaar en de ruimte nemen om het probleem goed op te nemen om vervolgens met een oplossing te komen, dat vinden we gaaf om te doen! Naast Transportwagens maken wij ook verrijdbare RVS Hoog laag tafels op maat.

Neem makkelijk en vrijblijvend contact met ons op.
Stel hier uw vraag!