Medicijnkar baxtergeschikt

Medicijnkar baxtergeschikt voor baxterverpakkingen. Een medicijnkar is baxtergeschikt als het formaat van de baxter verpakking goed te verwerken is in de medicijnkar en het geschikt is voor het baxtersysteem. Zodat je de medicijnen in de juiste dosering goed kan opbergen per cliënt en de baxter verpakkingen in te delen zijn door lades, cassettes of uitneembare modules. Het is belangrijk om een baxter geschikte medicijnkar te gebruiken omdat het de veiligheid en efficiëntie van de medicijnverdeling zal verbeteren. Medicijnkarren zijn afhankelijk van het type en model zo in te richten zodat het goed aansluit bij het baxtersysteem. Kies daarom voor een medicijnkar welke baxtergeschikt is en laat u vrijblijvend adviseren.

Scrolt u gerust deze pagina door, gebruik ons contact formulier of bel ons vrijblijvend voor advies 0547 389 679 .

voorzijde van Medicijnkar

Onze oplossingen:

Om een Baxter medicijnverpakking goed te vervoeren en medicijnen te verdelen op afdelingsniveau kunt u gebruik maken van de volgende oplossingen:

  1. Kunststof lades met vakverdeling
  2. Baxter bakjes van kunststof
  3. ISO manden met vak indeling

Ons stappenplan voor het kiezen van de juiste medicijnkar in de praktijk

Praktijk casus, Voor een kleinschalige locatie waar 9 bewoners gezamenlijk wonen. Is er een wens om medicatie goed op te bergen maar zonder dat dit een steriele aanblik geeft. We vinden het belangrijk dat de wagen wegvalt in de woonomgeving en handelbaar is. Daarnaast is het belangrijk dat de medicijnenwagen af te sluiten is en dat er vakverdeling is per cliënt.

Stap 1. Kies de type uitvoering die bij u past

Afhankelijk van waar de medicijnwagen wordt ingezet maken we een keuze uit het type medicijnwagen. Vaak zijn vragen als de hoeveelheid cliënten en wat de medicijnwagen moet uitstralen (Huiselijke sfeer en/of steriel medisch ) van belang in de keuze.

We kiezen in het voorbeeld voor de huiselijke sfeer omdat we de wagen in het interieur willen laten opgaan.

Stap 2. Het inrichten van de medicijnwagen

Als we he type medicijnwagen gekozen hebben. Dan komen we tot de inrichting van de medicijnwagen. Afhankelijk van het ontwerp heeft u een keuze uit bakjes, iso modulaire manden of lades voorzien van uitneembare medicijnbakjes.

Voor het praktijk voorbeeld kiezen we voor een 12 vakken oplossing zodat we iets meer ruimte hebben en daarmee flexibiliteit naar de toekomst toe.

Stap 3. Het gebruik van de Medicijnkar

Hoe gaat de medicijnkar gebruikt worden? Zo kan het zijn dat er baxter verpakkingen gebruikt worden. Er grotere afstanden afgelegd worden of extra veiligheidseisen in verband met opiaten. We hebben de mogelijkheid om medicijnwagens af te sluiten met verschillende slot systemen en voor opiaten is er een mogelijkheid om een medicijnen kluisje in te passen.

In het praktijk voorbeeld kiezen we voor baxtergeschikte bakjes en een uittrekbare iso mand zodat we extra materiaal kunnen opbergen, zoals een multi-map, laptop of andere accessoires.

Veel gestelde vragen over medicijnkarren voor baxterverpakkingen

Een medicijnkar is baxtergeschikt als deze kar speciaal is ingericht om het baxter-systeem te ondersteunen. Zodat medicijnen in de juiste dosering worden verdeeld. Het is belangrijk om een medicijnkar die baxtergeschikt is te gebruiken omdat het de veiligheid en efficiëntie van de medicijnverdeling zal verbeteren.

Er zijn meerdere oplossingen mogelijk om een medicijnkar baxtergeschikt te maken. Door gebruik te maken van modulaire iso manden kan er vak verdeling gemaakt worden. Daarnaast kan je kiezen voor uitneembare bakjes en is het mogelijk om te kiezen voor lades welke cassettes voor het baxter-systeem ondersteunen. Hou er wel rekening mee dat per medicijnkar de oplossing kan verschillen.

Ja het is mogelijk om de cassettes uit te nemen. Let er wel op dat dit soms niet de meest ideale oplossing is. We zien dit vooral bij grotere volumes een uitkomst kan bieden. Vakverdeling of werken met het bakjes systeem kan soms efficiënter zijn.

Of bel ons op 0547 389 679

Al 30 jaar een begrip

Hoogwaardige kwaliteit

Al meer dan 9.972 duurzame producten gemaakt

Aanvragen Medicijnkar - Vrijblijvend advies en/of offerte op maat

Na het invullen van slechts 5 vragen krijgt u op basis van  30 jaar ervaring een vrijblijvend advies.

Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u dit aan ons laten weten onderaan dit formulier.
Niet verplicht. Wel zo handig 🙂