Transportwagens

Transportwagens voor uw goederen gezocht? Wij bieden mogelijkheden voor transport van diverse goederen, of het nu in de Horeca, Verpleeghuizen, Laboratoria of Ziekenhuizen is. Wij hebben in de afgelopen 20 jaar diverse soorten transportwagens ontwikkeld, Zo ontwikkelen wij Transportwagens op maat in RVS maar leveren we ook transportwagens voor afval transport. Afhankelijk van de situatie adviseren we RVS of Aluminium en soms ook kunststof materialen. Wij leveren voor intern en extern transport oplossingen. Onder de transportwagens monteren we standard Easyroll wielen, maar adviseren ook vaak een upgrade zodat er meer rol oppervlak is en daardoor de  transportwagen beter kan rollen, bekijk gerust onze producten!

Of bel ons op: 0547 389 679

  • Transportwagen
  • Mooi en strak ontwerp
  • 20 jaar praktijk ervaring
  • Kwaliteit en geproduceerd in Nederland

Uitgelicht: Transportwagens (Dolly) voor Voedseltransport

Transportwagen voor het transporteren van Voedsel d.m.v. Bakken. RVS voedseltransport Dolly is voor de klant specifiek geproduceerd om door middel van  elektrotractie meerdere RVS Dolly’s veilig, efficiënt en zo praktisch mogelijk te verplaatsen. De wagens worden gekoppeld door de trekstang combinatie en vormen een treintje. Het voedseltransport van instellingskeuken naar een dependance over eigen terrein wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Deze dolly is gemaakt uit één stuk RVS, dit komt de stevigheid en de kwaliteit ten goede.

Transportwagens van kwaliteit

Gaat u voor de lange termijn oplossing? Kies er dan voor om een Transportwagen te laten ontwikkelen in RVS. Wij zijn specialist in RVS Transportwagens en zijn erg tevreden over de eigenschappen van RVS. Je kan RVS goed schoonmaken, het is robuust en het is duurzaam in gebruik. Dat is ook de reden dat we graag met RVS werken en dit kunt u terug zien in ons product portfolio. Gaat u liever voor Aluminium? Dat kan natuurlijk ook, wij leveren kastwagens van aluminium welke perfect als transportwagen dienen als het gaat om linnen transport of om afval transport. Kom gerust met ons in contact en vraag naar de mogelijkheden.

Neem makkelijk en vrijblijvend contact met ons op.
Stel hier uw vraag!