Waskarren

Waskarren van hoge kwaliteit voor gebruik in de zorg, het ziekenhuis of in verpleeghuizen. Wij leveren Waskarren 1-tot 4-rings voor het verzamelen van wasgoed, incontinentie materiaal en restafval op afdelingsniveau. Daarnaast leveren wij veerbodemwagens voor de professionele linnenkamers en wasserij. Omdat we de afgelopen 30 jaar praktijk ervaring hebben opgedaan hebben wij onze eigen professionele waskarren ontwikkeld. Deze product lijn kunt u vinden onder de ISO-norma lijn.

Omdat wij veiligheid, ergonomie en efficiëntie belangrijk vinden proberen we altijd het juiste model met u af te stemmen. Daarom adviseren we vaak de twee of drie-rings verzamelaars zodat uw was en afval transport tegelijkertijd vervoerd kan worden.

30 jaar praktijk ervaring

Hoge Kwaliteit

Duurzaam in gebruik

Waskarren zorg

Waskarren zorg twee rings wasverzamelaar

Waskarren zorg modellen gemaakt om was op te halen op afdelingsniveau. Dit model kan ook worden gebruikt als  afval verzamelaar.

Veerbodemwagens

Veerbodemwagens

Veerbodemwagens voor transport van vuil en schoon linnengoed voor de professionele wasserij. Modellen zijn in diverse uitvoering beschikbaar.

Professionele waskarren

Professionele waskar

Professionele waskarren gemaakt om schoonlinnengoed te transporteren door middel van ABS ISO bakken. Leverbaar in Open, Half open en gesloten uitvoeringen.

Uitgelicht: Waskarren wastransport

Veilig, efficient en verantwoord!

Wastransport moet altijd veilig, efficient en verantwoord! Omdat de wasverzamelaars licht in gewicht zijn kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden. Of was nu op afdelingsniveau wordt verzameld of dat het in de wasserij vervoert wordt, wij hebben mooie oplossingen voor u ontwikkeld.

Bij het verzamelen van wasgoed en incontinentie materiaal bieden wij bieden wij wasverzamelaars aan met deksel. De deksels van de waskarren zijn in diverse kleuren leverbaar. Zodat u gebruik kan maken van interne kleurcodes. Doordat u met de voet de waskarren kan bedienen zorgt dit voor gemak. Omdat afdelingen in de zorg van grote verschillen zijn er meerdere opties van één tot vier rings modellen. Daarom bieden wij op basis van 30 jaar praktijk ervaring voor u vrijblijvend advies aan.

Of bel ons op: 0547 389 679

Waskarren zorg

Waskarren portfolio

Waskarren bestel je bij Mansier Logistiek!
Vrijblijvend offerte aanvragen