Waskarren

Waskarren zorg modellen van hoge kwaliteit. 1-tot 4-rings afhankelijk van uw wens. Voor het verzamelen van was op afdelingsniveau maar ook voor in de wasserij hebben wij mooie modellen. Omdat we de afgelopen jaren zo’n 30 jaar praktijk ervaring hebben opgedaan kunnen we u een goed advies op maat geven. Wij leveren waskarren voor de zorg, professionele waskarren en veerbodemwagens. Omdat wij veiligheid, ergonomie en efficiëntie belangrijk vinden proberen we altijd het juiste model met u af te stemmen. Daarom adviseren we vaak de twee of drie-rings verzamelaars zodat uw was en afval transport tegelijkertijd vervoerd kan worden.

Uitgelicht: Waskarren wastransport

Veilig, efficient en verantwoord!

Wastransport moet altijd veilig, efficient en verantwoord! Omdat de wasverzamelaars licht in gewicht zijn kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden. Of was nu op afdelingsniveau wordt verzameld of dat het in de wasserij vevoerd wordt, wij hebben mooie oplossingen voor u ontwikkeld.

Bij het verzamelen van was op afdelingsniveau bieden wij wasverzamelaars aan met deksel. Doordat de waskarren met de voet het pedaal bedienen zorgt dit voor gemak. Daarnaast zijn de deksels leverbaar in diverse kleuren zodat u kleurcodes kan gebruiken. Ook is het dan mogelijk om afdelingen op kleur in te delen. Omdat afdelingen in de zorg van grote verschillen zijn er meerdere opties van één tot vier rings modellen. Daarom bieden wij op basis van 30 jaar praktijk ervaring voor u vrijblijvend advies aan.

Of bel ons op: 0547 389 679

Avalverzamelaar twee rings

Waskarren portfolio

Waskarren bestel je bij Mansier Logistiek!
Vrijblijvend offerte aanvragen