Medicijnkar met slot en ruim werkblad

Medicijnkar om medicijnen op te slaan en te verdelen op afdelingsniveau. Medicijnkar van hoge kwaliteit en is makkelijk schoon te maken.

Deze medicijnkar zorgt voor gemak en alles in 1 oplossing. Hierdoor kan veel medicatie in de kar verwerkt worden. Daarnaast kan direct de administratie worden bijgewerkt door het ruime werkblad.

 • Geschikt voor baxter verpakkingen
 • Afsluitbaar met cijfercode
 • Modulaire inrichting, naaldenbekerhouder, afvalzakhouder, kantelbaksysteem.

Voor professioneel gebruik in ziekenhuizen verpleeg, verzorgingshuizen, wooncentra en kleinschalig wonen locaties. Het model is op hoogte gemaakt om daardoor gemakkelijk op sta hoogte te kunnen werken. De medicijnen kunnen worden beveiligd door een slot.

De modulaire inrichting zorgt ervoor dat je zelf de inrichting kan bepalen. De ruime lades geven extra opbergruimte en door de etikethouders behoud je overzicht.

Of bel: 0547 389 679

Medicijnkar huiselijke sfeer

Medicijnkar in huiselijke sfeer voor het verdelen van medicijnen op afdelingsniveau of kamerniveau. Wij maken de karren met 9 of 12 vakken. Een medicijnkar kopen kan dan op basis van de hoeveelheid bewoners of patiënten.

 • Robuust en makkelijk schoon te maken
 • Geschikt voor baxter verpakkingen
 • Afsluitbaar en in huiselijke sfeer

De medicijnkar is ontworpen om een huiselijke sfeer uit te stralen. Bovendien zijn de medicijnkarren robuust en gemakkelijk schoon te maken. Het systeem is ingericht op medicijnverdeling van baxterverpakkingen.

De medicijnwagen is netjes afgewerkt en voorzien van alle gebruiksgemakken, zoals het stop-rem systeem, uitrekframe, stootwielen en zwenkwielen. Product 9321, 9383.

Of bel: 0547 389 679

Medicijnkar afsluitbaar in aluminium

Afsluitbare medicijnkar van aluminium, speciaal ontworpen voor het doeltreffend verdelen van medicijnen op afdelingsniveau of kamerniveau. Deze kar combineert functionaliteit met veiligheid en maakt indruk door zijn duurzame aluminium constructie. Hierdoor biedt de kar een handige oplossing voor georganiseerd medicijnbeheer op verschillende niveaus.

 • Licht in gewicht
 • Bovenblad met anti slip en Laptop geschikt
 • Afsluitbaar met slot

Afsluitbare medicijnkar van aluminium, ontworpen om medicijnen doeltreffend te verdelen. Bovendien is deze kar licht in gewicht en heeft een mooi bovenblad met anti-slip laag, terwijl deze volledig is ingericht volgens de ISO-norm.

De aluminium kar is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes. Daarnaast kan de kar worden uitgerust met handige accessoires, waaronder een afvalbakje en een bak voor instrumenten. Deze medicijnwagen is niet alleen netjes afgewerkt, maar ook voorzien van gebruiksgemakken zoals het stop-rem systeem, uitrekbare ISO-norm bakken, stootwielen en zwenkwielen.

Of bel: 0547 389 679

Medicijnkar verpleegkundig met roterende vouwdeuren

Medicijnwagen die flexibel transport en overzichtelijke opslag van medicijnen mogelijk maakt. Deze kar maakt indruk door de gestructureerde vorm en roterende vouwdeur, wat resulteert in een uiterst handzame medicijnkar. Geschikt voor baxter cassettes en iso modules, biedt deze kar een efficiënte opbergoplossing voor diverse medicijnen. Bovendien is de medicijnenwagen voorzien van een neerklapbaar schrijfplateau, een afvalcontainer en een F-houder voor de naaldenbeker, en bevat cilindersloten voor extra veiligheid.

 • Deuren in meerdere kleuren
 • Veel opbergruimte
 • Afsluitbaar met slot

Of bel: 0547 389 679

HOGE KWALITEIT

30 Jaar praktijk ervaring

DUURZAAM IN GEBRUIK

Heb je een vraag over medicijnkarren?
Stel hier uw vraag!