Antidiefstal Rolcontainer

Antidiefstal Rolcontainers van hoge kwaliteit om waardevolle spullen en materialen te vervoeren. Door de juiste maaswijdte kunnen we ongewenste gebruikers weren en daarmee het transport veiliger maken. Rolcontainers worden in overleg voor uw situatie antidiefstal gemaakt zodat het product ook daadwerkelijk beveiligd is. Dit doen we door het gebruik van hevel sluitingen met slot of door bijvoorbeeld een til vergrendeling met een oog slot. De rolcontainers zijn voorzien van hoge kwaliteitseisen ISO 9001 waardoor de rolcontainers die wij produceren robuust zijn met een zeer hoge kwaliteit verzinking. Standaard levering van EasyRoll wielen omdat we van goed rollende rolcontainers houden!

of bekijk ons Antidiefstal rolcontainer portfolio

Hoge kwaliteit rolcontainers

Geproduceerd in Nederland

Geschikt voor Rolcontainer trekker (indien gewenst)

Antidiefstal Rolcontainer

Voorbeelden van Antidiefstal Rolcontainers

Advies over Antidiefstal Rolcontainers

Wil je graag advies op maat ontvangen? Dat kan geheel vrijblijvend! We gaan graag met u in gesprek om te begrijpen welke wensen er zijn zodat we kunnen voldoen aan uw eisen. Op basis van ruim 30 jaar praktijk ervaring kunnen we u ongetwijfeld goed op weg helpen.

of bel ons op 0547 389 679

Veel gestelde vragen over Antidiefstal Rolcontainers

Om een rolcontainer volledig anti diefstal te maken is het belangrijk om mee te nemen welk type product u wilt beschermen. Wij hanteren vaak een kleine maaswijdte van 50×50 mm zodat een passant niet zomaar iets uit de rolcontainer kan pakken.

Wij verkopen voornamelijk de type Els of type Ruben rolcontainer. Dit komt omdat we dit model jaren lang hebben doorontwikkeld in overleg met onze partners. Onder andere het stevige stootprofiel (niet strepend) en het tweedeurs systeem op basis van een til vergrendeling zijn zeer gewaardeerde product eigenschappen.

Ja een antidiefstal rolcontainer is eigenlijk altijd duurder. Dit heeft ermee te maken dat de maaswijdte van de rolcontainer. Hierdoor is meer materiaal nodig. Daarnaast is het gebruik van een slot ook iets wat een standaard rolcontainer niet heeft en de kosten daardoor hoger uitvallen.

Antidiefstal Rolcontainers i.c.m. een Rolcontainer Trekker

Antidiefstal Rolcontainers van Mansier logistiek worden altijd geleverd met goed lopende wielen. Waardoor de rolcontainer goed kan rollen en gemakkelijk voortgetrokken kan worden. Om meerdere rolcontainers te verbinden kunnen we een trekstang combinatie monteren. Hierdoor kunnen we meerder rolcontainers aan elkaar koppelen. Door gebruik te maken van een rolcontainer trekker kan dit veilig, efficiënt en ergonomisch. Vraag vooral naar onze ervaringen en we zijn blij om hier ook extra informatie over te geven en/of een demo te geven.

rolcontainer trekker