RVS Transportwagen

RVS transportwagen voor in het ziekenhuis, laboratorium, verpleeghuis of horeca? Wij hebben jaren lange product specifieke ontwikkel ervaring zodat voor uw praktijk situatie de juiste RVS transportwagen aanbevolen kan worden. Zo maken we bijvoorbeeld RVS serveerwagens, kastwagens,  RVS hoog-laag tafels maar ook RVS transportwagens op maat. Het materiaal RVS gebruiken we graag omdat het veel voordelen geeft. Daarnaast is het duurzaam in gebruik omdat het lang meegaat doordat het goed schoon te maken is en het een robuust materiaal betreft. We maken gebruik van hoge kwaliteits wielen en kunnen afhankelijk van bijvoorbeeld het binnen of buiten transport verschillende soorten wielen aanbieden. Zo bieden we standard Easyroll wielen aan, maar adviseren ook vaak een upgrade zodat er meer rol oppervlak is en daardoor de rvs transportwagen beter kan rollen, bekijk gerust onze producten!

  • RVS Transportwagen
  • Mooi en strak ontwerp
  • 20 jaar praktijk ervaring
  • Kwaliteit en geproduceerd in Nederland

Uitgelicht: RVS Transportwagen

Een RVS transportwagen ontwikkelen we voor diverse doeleinden, dat kan voor het transport van gevaarlijk chemisch afval maar ook voor het transport en opbergen van materialen. We hebben voorbeelden waarbij we met open, half open en volledig gesloten RVS Transportwagens werken, de praktijk situatie in combinatie met onze ervaring bepalen vaak het ontwerp wat we voorstellen van de RVS Transportwagen. We vinden het vooral belangrijk dat het past bij de praktijk situatie en dat u er jaren lang plezier van heeft zodat veilig transport kan plaatsvinden.

RVS Transportwagen op maat maken

Geheel vrijblijvend komen we bij u op locatie langs om samen met u de ruimte, omgeving en het gewenste resultaat van het transport te bespreken. Wij herkennen situaties en denken pragmatisch mee en passen onze ervaring toe als het nodig is. Doordat we al een aantal jaren meelopen en meerdere oplossingen kennen, beschikken we over oplossend vermogen. De oplossing is vaak dichterbij dan je denkt! Dat is waar we ook trots op zijn, onze klanten zijn daar altijd erg tevreden over en bevelen ons ook graag aan.

Neem makkelijk en vrijblijvend contact met ons op.
Stel hier uw vraag!