Rolcontainer trekker

Rolcontainer trekker zodat u veilig, ergonomisch en efficient uw transport kunt inrichten? Met het meeloop model van Easymove gaat u ervoor! Dit model is speciaal ontwikkeld voor rolcontainers. Rolcontainers met trekstang combinaties kunt u moeiteloos koppellen aan deze elektrotrekker. Wij kunnen meerdere kleuren leveren en indien gewenst met logo van de organisatie. Deze rolcontainer trekker is gemaakt voor dagelijks gebruik. Doordat u de accu met groene stroom kan opladen werkt u niet alleen veilig en ergonomisch maar werkt u ook nog eens emmissieloos. Daarmee kiest u voor een duurzame toekomst en denkt u ook aan de volgende generatie!

Voor een technische specificatie lijst kunt u contact met ons opnemen.

  • Eenvoudig te bedienen
  • Robuust en goed ontwerp
  • Ergonomisch in gebruik
  • Trekt tot 3 rolcontainers

De Rolcontainer trekker werkt op een accu. Door de sleutel kunt u het contact aanzetten en op de trekker zelf is er een power indicatie zodat u kunt zien hoeveel power er in de rolcontainer trekker zit. U bedient de rolcontainer trekker doormiddel van de flippers waardoor u voorwaarts als achterwaarts kunt bewegen. Het laden gaat via het laadstation door middel van een stekker en neemt niet veel ruimte in beslag. Hierdoor is er altijd wel een plek in het magazijn of de transporthal te vinden.

Waar kan je een rolcontainer trekker voor gebruiken?

Een rolcontainer trekker kan je ten eerste gebruiken voor het voortrekken van rolcontainers. Wij zien daarnaast ook andere mogelijkheden. Wij hebben praktijk ervaring met afval transport, verplaatsen van voedsel dolly’s en onze speciale ISO NORMA product lijn. Wij denken mee met de klant en kunnen ook voor uw situatie de juiste elektrotrekker adviseren. Zodat u kunt profiteren van de voordelen die een elektrotrekker geeft. Wij staan altijd open voor nieuwe praktijk situaties en zijn benieuwd naar uw werk!

Of bel ons op 0547 389 679