RVS Regaalwagen

RVS regaalwagen voor de horeca, catering en kantines. Hoge kwaliteit RVS regaalwagens in Nederland geproduceerd. Voor professioneel gebruik maken wij regaalwagens in verschillende afmetingen. Wij kunnen voldoen aan de Gastronorm, dienbladen (60×40) of elk ander maatwerk. We hebben de productie zelf in de hand en kiezen alleen voor hoge kwaliteit RVS. Een dikker materiaal zodat de regaal wagens jaren mee kunnen gaan. De Regaalwagens worden gemaakt van roestvrij staal, een legering van staal, chroom en nikkel. Dit maakt de wagens duurzaam, hygiënisch en bestand tegen corrosie en roest.

  • Volledig RVS
  • Gastronorm
  • Hoge kwaliteit (NL product)

Onze regaalwagens zijn geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder professionele keukens, Catering, ziekenhuizen en zorginstellingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, zodat je de perfecte wagen voor jouw behoeften kunt vinden. Zo hebben we eerder ook rvs serveerwagens gemaakt met een regaal module.

Daarnaast zijn onze RVS regaalwagens esthetisch en stralen ze een professionele uitstraling uit. Hierdoor zijn ze niet alleen functioneel, maar ook een aanwinst voor jouw werkruimte.

Wij begrijpen dat elke toepassing uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte RVS regaalwagens aan. Zo kunnen we de afmetingen, het aantal regalen en de accessoires aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Kortom, als je op zoek bent naar een duurzame, hygiënische en functionele oplossing voor het verplaatsen van spullen in jouw werkruimte, dan zijn onze RVS regaalwagens de perfecte keuze. Bekijk ons assortiment en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of een op maat gemaakte wagen wilt bestellen.

Of bel: 0547 389 679

HOGE KWALITEIT

30 Jaar praktijk ervaring

DUURZAAM IN GEBRUIK

Heb je een vraag over RVS regaalwagens?
Stel hier uw vraag!