Etagewagens

Etagewagens van hoge kwaliteit met RVS frame. Etagewagens zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, vormen en maten. Zodat we de wagen kunnen personaliseren aan de behoefte van uw proces, locatie of afdeling.  Onze klanten werken al dagelijks met onze etagewagens en zijn erg tevreden over de kwaliteit en het gemak in gebruik.

  • Hoge kwaliteit
  • Ergonomisch in gebruik
  • Robuust en goed ontwerp
  • Meer dan 32 kleuren opties

Etagewagens worden met accessoires worden ingericht. Zoals een geldispenser, afvalbakje of een elektronisch cijferslot. Onze etagewagens worden ook gecombineerd met een waskar. Dit kan door een waskar en een etagewagen te koppelen door het koppelsysteem. Of kies voor een standaard combiwagen. We hebben een aantal series ontwikkeld die passen bij verschillende situaties. Zo kunt u denken aan gesloten of open etagewagens, of verschil in breedte, hoogte en de inrichting. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet direct weet welk model etagewagen bij uw wensen past. U kunt hiervoor de etagewagen vragenlijst invullen of het contact formulier gebruiken, wij geven gratis en vrijblijvend advies.

Scroll naar beneden voor alle modellen

Al 30 jaar een begrip

Hoogwaardige kwaliteit

Al meer dan 9.972 duurzame producten gemaakt

Hulp bij het kiezen van de juiste Etagewagen

Er zijn veel soorten uitvoeringen mogelijk voor etagewagens. We hebben product pagina’s om te helpen bij het selecteren van de modellen die bij u passen. Mocht je liever persoonlijk contact hebben om te overleggen wat voor u past? Dan kunt u gerust even met ons bellen of we maken met u een afspraak op locatie. Er zijn namelijk meer dan 40+ accessoires en ook meer dan 32 verschillende kleuren waar u uit kan kiezen. Zo kunnen we de etagewagen optimaal voor uw situatie maken. Zodat u het beste krijgt voor uw situatie.

Al 30 jaar een begrip

Hoogwaardige kwaliteit

Al meer dan 9.972 duurzame producten gemaakt

Neem makkelijk en vrijblijvend contact met ons op.
Stel hier uw vraag!