Rolcontainers

Rolcontainers maken wij in diverse uitvoeringen afhankelijk van uw transportwens. Denk aan Anti Diefstal Rolcontainers, Afsluitbare Rolcontainers, Standaard Rolcontainers of zelfs rolcontainers voor de ergobjorn. Wij leveren alleen hoogwaardige kwaliteitsrolcontainers en worden in overleg anti diefstal of afsluitbaar gemaakt voor de betreffende situatie.  Naast de Anti Diefstal en Afsluitbare Rolcontainers leveren we ook Standaard Rolcontainers die worden gebruikt voor afvalverzameling, linnentransport of voor de wasserij. De rolcontainers die wij produceren zijn robuust, voorzien van hoge kwaliteitseisen ISO 9001 ten aanzien van de elektrolytische verzinking van de rolcontainers. Standaard levering op EasyRoll wielen omdat we van goed rollende containers houden!

30 jaar praktijk ervaring

Hoge Kwaliteit

Duurzaam in gebruik

Anti Diefstal Rolcontainers

Antidiefstal Rolcontainer

Anti diefstal rolcontainers maken wij om waardevolle goederen af te schermen tijdens het transport. We maken gebruik van fijn rolcontainer gaas en gebruiken vaak een hevel sluiting of een oogsluiting.

Afsluitbare Rolcontainer

Afsluitbare rolcontainer

Afsluitbare rolcontainers maken we om goederen goed af te schermen tijdens het transport. We gebruiken veelal een til vergrendeling om de rolcontainers af te sluiten zodat de container gemakkelijk te bedienen is.

Rolcontainer Wasserij

Rolcontainer wasserij

Rolcontainer Wasserij modellen hebben we ontwikkeld om linnengoed mee te transporteren maar ook om linnengoed te sorteren. Voor de standaard wasserij rolcontainer voeren we een standaard maat en een ruimer model.

Uitgelicht: Rolcontainer Transport

Veilig, efficient en verantwoord!

Rolcontainer Transport moet altijd veilig, efficient en verantwoord! Als wij een transportvraag krijgen gaan we altijd in overleg met de klant zodat we samen het transport afstemmen op de voor uw betreffende situatie. Of het nu om intern en/of extern transport betreft, wij hebben 30 jaar ervaring en hebben veel verschillende situaties gezien. Rolcontainer transport vraagt om pragmatische oplossingen met oog voor kwaliteit. Onze rolcontainers zijn veilig, robuust en duurzaam van aard door de hoge kwaliteit.

Rolcontainer Transport ondersteunen wij door middel van Elektro trekkers. Door gebruik te maken van Elektrotractie is het transport veilig omdat er met een maximum snelheid gereden wordt. Is het duurzaam door emissie-loos vervoer. Ondersteund het ergonomisch werken met zwaarder transport. Afhankelijk van de afstand en het gebruik stemmen we af wat voor type model elektro trekker het beste bij u past, of dit een loop model is of het sta model beide zijn geschikt voor de klus.

Elektrotractie t.b.v. RVS Special

Of bel ons op: 0547 389 679

Rolcontainers Portfolio

Rolcontainers opties

Rolcontainers komen bij ons met opties. Populaire opties zijn de stootprofielen, A4-houders, kunststofbakken en tweedeurs rolcontainer met hevel sluiting. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Rolcontainers bestel je bij Mansier Logistiek!
Vrijblijvend offerte aanvragen